Let’s yoga met lunch
Tuinderij de Es Eind 19c, Haaren, NederlandYoga en lunch op tuinderij de Es! Op zondag ochtend 9 juni kun je genieten van de mooie sfeer op de tuinderij met een heerlijke yogales van Donate Koster van […]
Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!
Yoga en lunch op tuinderij de Es! Op zondag ochtend 9 juni kun je genieten van de mooie sfeer op de tuinderij met een heerlijke yogales van Donate Koster van […]
Op deze dag vieren we het goede leven. Goed eten, mooie muziek, veel gezelligheid voor iedereen. Ga naar de speciale pagina over het Food Festival de Es waar we regelmatig […]
Voor iedereen die (h)eerlijk & (bio)logisch wil koken en meer energie uit voeding wil halen Wil je leren koken met de groentes van het seizoen? Wil je meer energie uit […]
Groenteboerderij Dickendorf in Duitsland ontwikkelt al 12 jaar teeltsystemen zonder grondbewerking. Ze planten en zaaien direct in de mulch of in de groenbemesters. Dit met de organisatie live2give. Zij delen […]
Hou je van bloemen plukken en vind je het leuk om over de verschillende bloemen te leren en hoe een boeket te schikken? Kom dan gezellig mee doen met de […]
Tuinderij de Es is demobedrijf duurzame landbouw. Op vrijdag 6 september doen we mee met de landelijke demodag. Alle demobedrijven openen hun bedrijf om met collega's in gesprek te gaan […]
Tuin de Es is demobedrijf Duurzame Landbouw. Op de landelijk demodag organiseren wij voor boeren en tuinders een inspirerende vrijdagmiddagborrel, rondleiding en diner. Meer info en opgeven via de speciale […]
besloten dag voor portiehouders van Tuin de Es
Vandaag hebben we een pop-up Tuincafé. Kom genieten van onze huisgemaakte taarten en heerlijke kruidenthee van het Kruidenrijk en natuurlijke verse kruidenthee zoals verveine uit onze eigen tuin. Het wordt […]
(voor de NL versie even omlaag scrollen.... NB: de workshop wordt in engels gegeven) Miso is a traditional Japanese fermented condiment made from soy beans, salt, and grains (wheat, rice, […]