Food Festival de Es
Tuinderij de Es Eind 19c, Haaren, NederlandOp deze dag vieren we het goede leven. Goed eten, mooie muziek, veel gezelligheid voor iedereen. Ga naar de speciale pagina over het Food Festival de Es waar we regelmatig […]
Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!
Op deze dag vieren we het goede leven. Goed eten, mooie muziek, veel gezelligheid voor iedereen. Ga naar de speciale pagina over het Food Festival de Es waar we regelmatig […]
Voor iedereen die (h)eerlijk & (bio)logisch wil koken en meer energie uit voeding wil halen Wil je leren koken met de groentes van het seizoen? Wil je meer energie uit […]
Groenteboerderij Dickendorf in Duitsland ontwikkelt al 12 jaar teeltsystemen zonder grondbewerking. Ze planten en zaaien direct in de mulch of in de groenbemesters. Dit met de organisatie live2give. Zij delen […]
Hou je van bloemen plukken en vind je het leuk om over de verschillende bloemen te leren en hoe een boeket te schikken? Kom dan gezellig mee doen met de […]
Tuinderij de Es is demobedrijf duurzame landbouw. Op vrijdag 6 september doen we mee met de landelijke demodag. Alle demobedrijven openen hun bedrijf om met collega's in gesprek te gaan […]
Tuin de Es is demobedrijf Duurzame Landbouw. Op de landelijk demodag organiseren wij voor boeren en tuinders een inspirerende vrijdagmiddagborrel, rondleiding en diner. Meer info en opgeven via de speciale […]
besloten dag voor portiehouders van Tuin de Es
Vandaag hebben we een pop-up Tuincafé. Kom genieten van onze huisgemaakte taarten en heerlijke kruidenthee van het Kruidenrijk en natuurlijke verse kruidenthee zoals verveine uit onze eigen tuin. Het wordt […]
We gaan weer koken met de tuinders! Volgens beproefd recept; rondwandeling waarbij we allerlei lekkers oogsten, taken verdelen en aan de slag in de keuken van de Tuinkamer. Onze winkel […]
(voor de NL versie even omlaag scrollen.... NB: de workshop wordt in engels gegeven) Miso is a traditional Japanese fermented condiment made from soy beans, salt, and grains (wheat, rice, […]