Arrangementen

Tuinderij de Es is een bijzondere plek. Te mooi om voor ons alleen te houden. Wellicht vind u het leuk om met een groep een rondleiding op de tuin te organiseren? Wellicht leuker om samen te koken met die heerlijke producten uit de tuin, wel of niet onder leiding van een kok. Dat kan in onze schitterende Tuinkamer. Een stop tijdens de fietstocht van uw vereniging of club? Bel of mail met Bart Pijnenburg 06-22137239, info@tuindees.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Richtprijs voor een rondleiding voor een groep is €5 per persoon, met een minimum van €75.

Wat betreft catering is bijna alles mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met creatieve cateraars en goede (top)koks dus wij kunnen uw wensen wat betreft eten en drinken samen met hen invullen. Dat kan van heel eenvoudig tot chique, en uiteraard altijd met zo veel als mogelijk met de groente en fruit van de tuinderij.

Wij kunnen maximaal 50 gasten verwelkomen. Wij zijn geen locatie voor feesten en partijen! In de avonduren nemen we uiterlijk om 21 uur afscheid van onze gasten zodat het om 22 uur weer rustig is op de tuinderij.

U kunt natuurlijk deelnemen aan de diverse evenementen, workshops, schoffeldagen, aanschuifmaaltijden die we organiseren. Daarvoor kijkt u op de agenda.

Voor de catering werken wij graag samen met onder andere:

Interieur van onze Tuinkamer
De Tuinkamer ligt half in de kas en half in de ruime binnentuin

meer mogelijkheden op de Tuinderij ontdekken?

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen