Doe mee!

Een Zorgtuinderij als de Es kan je niet alleen runnen. En het is veel gezelliger om de klus samen te klaren. Jij kan wellicht ook meedoen.

infographic-def kopie

  • Word mede-eigenaar van de Es. Wij geven 250 ‘porties’ (aandelen) uit @ 1000 euro per stuk. Kopers worden in besloten kring geworven en worden mede-eigenaar van de mooie grond van Tuinderij de Es. Hier kan je er meer over lezen. Download en deel de infographic. Lees ook over de juridische details als je belangstelling hebt in de aankoop van porties. Interesse in een portie? je kan ook bart@tuindees.nl mailen, bellen of appen op 06-22137239
  • Vrijwilligers Mensen met groene vingers en andere nuttige talenten zijn van harte welkom om af en toe mee te werken. Wij zijn nog op zoek¬† een chauffeur, timmerlieden, kassenbouwers, hoveniers, tuinders, koks, communicatiespecialisten, begeleiders vrijwilligers, installatietechneuten etc. die ons kunnen helpen om bepaalde klussen te klaren. Hier vind je de actuele vacatures.
  • Regelmatig organiseren wij gezellige meewerkdagen, in principe elke laatste zaterdag van de maand, in het voorjaar en zomer. Een mooie klus klaren, met leuke mensen, en een lekkere lunch.¬† Kijk op onze agenda voor de data.

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen