AGENDA

Een jaar vol met meewerkdagen, wiedweekends, aanschuifdiners, leuke workshops, etc, etc. Doe je mee?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oogstfeest, aanschuifdiner ism de Lekkere Man

augustus 27 @ 16:30 - 21:00

Een feest voor alle zintuigen. Vier de overvloedige groenteoogst van augustus en proef het eten op de plek waar het groeit; tussen de groentebedden en in de kas van de idyllische tuinderij. Jorn verrast je met smaken van het seizoen en laat je diverse bereidingen proeven van de groenten van het land.

Tijdens het viergangendiner wandel je over de tuinderij en dineer je op de mooiste plekken. Uiteraard schenken we er lokale bijpassende dranken bij. Het diner is een ultieme kennismaking met de tuinderij en alles wat het seizoen en deze regio te bieden hebben. We sluiten het diner af met koffie in de sfeervolle tuinkamer.

De samenwerking tussen De Lekkere Man en Tuinderij de Es beviel afgelopen jaar zo goed, dat we ook dit jaar weer alles uit de kast trekken om samen een mooie avond te organiseren.

Wij serveren vier gangen met het bijpassend drankarrangement, we starten met amuse en aperitief en sluiten af met koffie. Heb je allergieën waar we rekening mee moeten houden of wil je genieten van een alcoholvrij-arrangement, dan kan dat ook. Geef dat aan bij je reservering, op de winkelwagenpagina kun je een opmerking plaatsen. Koop snel je kaarten voor je groep via deze link

Het diner vindt plaats bij Tuinderij de Es, Eind 19c in Haaren. Er zijn twee timeslots: 16.30-19.30 en 18.00-21.00, je kiest je timeslot als je je reservering plaatst.

Gegevens

Datum:
augustus 27
Tijd:
16:30 - 21:00
Site:
https://www.delekkereman.nl/product-page/oogstfeest

Organisatoren

Tuinderij de Es
De Lekkere Man

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Site:
www.tuindees.nl