Winkel en Markt

entree van de winkel, Eind 19c te Haaren

Biologische groente van het seizoen kopen? Onze winkel is elke woensdag en zaterdag geopend van 9:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 15:30 tot 18:00 uur. In de winkel vindt u een ruime sortering van groente en fruit van het seizoen en een beperkt assortiment droogwaren maar altijd ruim genoeg voor een week lekkere maaltijden. Alles in onze winkel is biologisch. U vindt de winkel aan het adres Eind 19c in Haaren.

Wij staan elke vrijdagochtend met biologische groente en fruit op de boerenmarkt op de Markt in Den Bosch. We verkopen daar tussen 8.00 en 13.30.

Onze biologische producten zijn ook te koop via diverse bestel-websites. Voor de klanten van Tilburg en omgeving leveren wij elke week onze verse groenten aan Goei Eete. In enkele Brabantse Steden kunt u onze groente regelmatig krijgen via Boerschappen. Woont u in (de buurt van) Den Bosch, dan kunt u onze producten bestellen via de Buurderij en elke woensdag afhalen bij het afhaalpunt bij de Graafse Akker in Den Bosch.

Er zijn diverse goede restaurants die regelmatig producten van ons afnemen, bijvoorbeeld SEC in Oisterwijk en het restaurant The George van Hotel de Leijhof.

9.000 biologische producten!

Wij zijn een EWA, Ekoplaza Webshop Afhaalpunt. Dat betekent dat onze (digitale) schapruimte enorm is. Bestel eenvoudig en snel de producten die jij wil op ekoplaza.nl en kies Tuinderij de Es als afhaalpunt. Ophalen kan op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wij zijn 50 weken van het jaar in bedrijf. Elk jaar sluiten we 2 weken rond kerst en nieuwjaar.

Elke vrijdag van 8.00 tot 13.30 staan we met een volledig assortiment biologische groente en fruit op de boerenmarkt op de Markt in Den Bosch

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen