Lekker, vers, biologisch en van dichtbij

Op die diepe zwarte bodem die wij zo vertroetelen groeien natuurlijk hele lekkere groente en fruit. Vele klanten waarderen de bijzondere smaak die onze groente, fruit en kruiden hebben. Ook zijn wij altijd op zoek naar varieteiten die zich onderscheiden ook al leveren ze minder kilo per vierkante meter op. Fruit wordt rijp geoogst zodat ze hun volle smaak krijgen.

Uiteraard is ons bedrijf gecertificeerd door SKAL; we telen al sinds 1981 biologisch. Al die tijd dus geen gifspuit of kunstmest in onze tuinderij!

Onze winkel is elke woensdag en zaterdag geopend van 9:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 15:30 tot 18:00 uur.  U vindt de winkel aan het adres Eind 19c in Haaren.

Wij staan elke vrijdagochtend met biologische groente en fruit op de boerenmarkt op de Markt in Den Bosch. We verkopen daar tussen 8.00 en 13.30.

Wij kijken verder dan de normen van de biologische landbouw. Wat is echt duurzaam voedsel? Het bekende voorbeeld is natuurlijk de sperzieboontjes die uit Afrika worden ingevlogen. Die mogen dan biologisch geteeld zijn, ze veroorzaken alsnog een grote footprint. Wij leveren alleen lokaal; de driehoek Den Bosch, Breda, Eindhoven. Wat wij inkopen doen we bij voorkeur bij onze collega telers in de regio, als het daar niet beschikbaar is, dan pas van andere Nederlandse telers en dan pas van andere Europese biologische leveranciers. Ons aanbod volgt de seizoenen. We zorgen ervoor dat hetgeen we verkopen minimaal milieuklasse A of B heeft volgens de Groente en Fruit Kalender van Milieu Centraal. In de praktijk betekent dat geen luchtvracht en geen producten uit sterk verwarmde kassen.

Wil je weten in welke maand of week we wat oogsten? check onze oogstkalender!

Onze kracht is dus smaakvol, biologisch en lokaal voedsel, van een vitale, gezonde grond en met een zeer lage footprint. Dat mag u van ons verwachten.

producten de Es - 57 Regenboogsnijbiet

EKO-keurmerkEU logo biologisch

u kunt hier het meest actuele certificaat downloaden:

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen