Winkel en Markt

Onze winkel is elke woensdag en zaterdag geopend van 9:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 15:30 tot 18:00 uur. In de winkel vindt u een ruime sortering van groente en fruit van het seizoen en een beperkt assortiment droogwaren maar altijd ruim genoeg voor een week lekkere maaltijden. U vindt de winkel aan het adres Eind 19c in Haaren.

Wij staan elke vrijdagochtend met biologische groente en fruit op de boerenmarkt op de Markt in Den Bosch. We verkopen daar tussen 8.00 en 13.30.

Onze producten zijn ook te koop via diverse bestel-websites. Voor de klanten van Tilburg en omgeving leveren wij elke week onze verse groenten aan Goei Eete. In enkele Brabantse Steden kunt u onze groente regelmatig krijgen via Boerschappen. Woont u in (de buurt van) Den Bosch, dan kunt u onze producten bestellen via de Buurderij en elke woensdag afhalen bij het afhaalpunt bij de Graafse Akker in Den Bosch.

Er zijn diverse goede restaurants die regelmatig producten van ons afnemen, bijvoorbeeld SEC in Oisterwijk en het restaurant The George van Hotel de Leijhof.

Wij zijn 50 weken van het jaar in bedrijf. Elk jaar sluiten we 2 weken rond kerst en nieuwjaar.

DSC03556-kl

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen