Gronden en groeien

Als deelnemer of vrijwilliger in de tuingroep werk je mee in alle seizoenen op het bedrijf. Dit kan als doel hebben om weer een werk ritme op te bouwen, om stressbestendiger te worden, een herstelperiode in te gaan na een burnout, om een zinvolle dagbesteding te hebben.  Naast al het dagelijkse werk leent de grond van Tuinderij de Es zich goed om te groeien, op zoek te gaan naar je eigen wortels en je eigen kern.

Wil je leren ontspannen, meer verbinding te voelen met jezelf, met de natuur om je heen? Of wil je weten welke stappen je wil zetten in je leven? Daniëlla biedt oefeningen op maat waarin we aarden, je ontdekt wat je kwaliteiten zijn, waar je vraagstukken liggen, waar je ontspanning in je lichaam nodig hebt.  We doen creatieve oefeningen in en met de natuur, ontspanningsoefeningen, yoga, meditatie. We werken in de tuin of aan tafel met pen, kleurpotloden en papier. Waar ligt jouw belangstelling? Als deelnemer kun je met Daniëlla bespreken aan wat voor soort oefeningen je behoefte hebt, een enkele sessie of een traject. Alles is mogelijk.

Als deelnemer zijn de sessies onderdeel van het zijn op de Es met een zorgindicatie. Ook trajecten zonder indicatie zijn met Daniëlla mogelijk. Daniella heeft Cochenille, school voor creatieve processen, Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte en de coachings opleiding “Natuur in begeleiding” gevolgd.

Groenten & Fruit / Zorg / Arrangementen