Hou je van bloemen plukken en vind je het leuk om over de verschillende bloemen te leren en hoe een boeket te schikken? Kom dan gezellig mee doen met de workshop! Aan het eind ga je met een mooie bos bloemen naar huis. Ook een leuk kado om samen met je vriend(in) te doen. Wees […]
Welkom!
Kalender van Evenementen
|
maandag
|
dinsdag
|
woensdag
|
donderdag
|
vrijdag
|
zaterdag
|
zondag
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
-
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
2 evenementen,
-
Tuinderij de Es is demobedrijf duurzame landbouw. Op vrijdag 6 september doen we mee met de landelijke demodag. Alle demobedrijven openen hun bedrijf om met collega's in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. Omdat Bart elke vrijdagochtend op de boerenmarkt staan hebben wij besloten om er een gezellige vrijdagmiddagborrel en diner van […]
-
Tuin de Es is demobedrijf Duurzame Landbouw. Op de landelijk demodag organiseren wij voor boeren en tuinders een inspirerende vrijdagmiddagborrel, rondleiding en diner. Meer info en opgeven via de speciale pagina |
0 evenementen,
|
1 evenement,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
-
Vandaag hebben we een pop-up Tuincafé. Kom genieten van onze huisgemaakte taarten en heerlijke kruidenthee van het Kruidenrijk en natuurlijke verse kruidenthee zoals verveine uit onze eigen tuin. Het wordt een gezellige dag, en we hopen dat je erbij bent. |
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
-
(voor de NL versie even omlaag scrollen.... NB: de workshop wordt in engels gegeven) Miso is a traditional Japanese fermented condiment made from soy beans, salt, and grains (wheat, rice, etc.). Due to its long fermentation period, it enriches your gut microbiome and it has a deep, umami flavor. Saki will share her experience in […]
€40
|
0 evenementen,
|