Kom genieten van al dat lekkers van het land. Kom zelf koken of laat je verwennen door een van onze groentekoks. Er zijn vele mogelijkheden. Laat je inspireren door een van onze workshops of werk mee als vrijwilliger.

jouw idee.......

Wat kunnen we voor je betekenen? De prachtige biologische tuinderij leent zich voor allerlei leuke activiteiten, zolang het maar in het verlengde ligt van onze missie; gezondheid, duurzaamheid, zorg voor de natuur en vooral lekker eten!

Koken met de Tuinders

Rondgang langs de gewassen, oogsten en samen aan de slag in de keuken. Co-creatie in optima forma; inspireer en laat je inspireren door de kookkunsten van de andere deelnemers.  Dit alles onder leiding van Bart en Daniëlla. Check de agenda voor de eerstvolgende sessie Koken met de Tuinders.

Aanschuifmaaltijd of maaltijd op maat

Wij organiseren regelmatig een aanschuifmaaltijd. We werken samen met geweldige groente-koks. Maar we kunnen natuurlijk ook een arrangement op maat voor je gasten maken. In alle gevallen geldt dat onze groente en ons verhaal centraal staan. Bel of mail met Bart om de mogelijkheden te bespreken.

Om de 2 jaar  organiseren we een groot feest rondom het goede eten. Food Festival de Es is sinds 2015 een gezellig Festival met geweldig eten, veel inspiratie, kunst en prachtige muziek. Op zondag  23 juni 2024 is het weer feest op de tuinderij.

cursussen

Cursussen

Samen met onze partners organiseren we interessante cursussen. Voorbeelden zijn:

  • Composteren kan je leren
  • Moestuincursus, the permaculture way
  • Gezonde inspiratie dagen (gezonde voeding)
  • Koken met groente van het seizoen

Check de agenda. Heb jij een goed idee voor een topcursus die goed op onze tuinderij past? laat het ons weten!

Verhuur tuinhuis

Verhuur Tuinkamer of
ander ruimte

Gebruik van de gezellige Tuinkamer is mogelijk zolang de bijeenkomst een relatie heeft met duurzame landbouw en/of gezonde voeding. vraag naar de mogelijkheden via bart@tuindees.nl

Hierbij enkele plaatjes van mogelijkheden

meewerken

Meewerken als vrijwilliger of stagiair

Elke maandag werkt een groep enthousiaste vrijwilligers mee op de tuinderij. Voor de zorg (di t/m vr) hebben we regelmatig vacatures als kok, gastvrouw/heer, chauffeurs of wandelaars. Vraag naar de vacatures en mogelijkheden via info@tuindees.nl

porties

Porties

De grond van de tuinderij en de groentekas is grotendeels in bezit van ongeveer 100 portiehouders. Zo is de biologische toekomst van deze mooie grond verzekerd en wordt de overdracht naar een volgende generatie ondernemers vergemakkelijkt. Meer weten?

rondleiding

Rondleiding

Het is mogelijk een rondleiding te boeken voor groepen. Vraag naar de mogelijkheden: bart@tuindees.nl