(voor de NL versie even omlaag scrollen.... NB: de workshop wordt in engels gegeven) Miso is a traditional Japanese fermented condiment made from soy beans, salt, and grains (wheat, rice, etc.). Due to its long fermentation period, it enriches your gut microbiome and it has a deep, umami flavor. Saki will share her experience in […]
35 evenementen gevonden.
Welkom!
Kalender van Evenementen
|
maandag
|
dinsdag
|
woensdag
|
donderdag
|
vrijdag
|
zaterdag
|
zondag
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
-
€40
|
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
-
Kom lang bij het het Pop-up Tuincafé tijdens de Ontmoet de Boer Dag op 12 oktober! Na de gezelligheid van ons eerste pop-up Tuincafé op 28 september, organiseren we op zaterdag 12 oktober een speciale editie als afsluiter van de Week van Ons Eten. Dit keer staat de herfstfavoriet pompoen centraal. Kom tussen 10:00 en […] |
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
1 evenement,
Voor iedereen die (h)eerlijk & (bio)logisch wil koken en meer energie uit voeding wil halen Wil je leren koken met de groentes van het seizoen? Wil je meer energie uit je voeding halen? Sluit dan aan bij de kookworkshop van Sanne! Schrijf je meteen in voor Zondag 20 oktober 2024 Na een gezamenlijke kennismaking ga […] |
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|
0 evenementen,
|