Algemene voorwaarden Webshop

Wij zijn biologische tuinders, geen juristen. Wij houden het graag eenvoudig.

Besteld u producten?
Dan kunt u de bestelde producten op de eerstvolgende dag, dat de winkel open is, ophalen. Dat is woensdag t/m vrijdag van 9-17 uur en op zaterdag van 9-16 uur. Het adres is Eind 19c in Haaren.

Producten bezorgen?
Bezorging is vooralsnog niet mogelijk.

Besteld u tickets?
De factuur die u per mail ontvangt, geldt als toegangsbewijs.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?
Wij bewaren uw gegevens alleen in beveiligde bestanden, achter wachtwoorden, en zullen die NOOIT verkopen aan derden. Wij willen uw gegevens in incidentele gevallen wel kunnen gebruiken om u een bericht te sturen bij speciale acties of om u uit te nodigen voor een leuk evenement op onze tuinderij.

Retourbeleid

Klachten over producten

Wij leveren kwaliteitsproducten en leren elk jaar weer bij om de kwaliteit verder te verhogen. Mocht de kwaliteit van de producten niet de kwaliteit zijn die u van ons verwacht, stuur ons dan een mail met uw telefoonnummer naar bestel@tuindees.nl. Wij overleggen dan graag met u of wij het product kunnen vervangen of dat wij u het geld terugstorten.

Retour tickets

Tickets die zijn gekocht kunnen in principe niet worden geretourneerd. Mocht u, meer dan 2 weken voor het evenement, willen annuleren, dan kunt natuurlijk altijd in overleg met ons treden om te kijken of we de tickets aan derden kunnen verkopen. In dat geval kunnen wij het geld restitueren.

 

Opmerkingen? Suggesties? Laat het ons weten! Groeten, Bart en Daniëlla