Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aanschuifdiner voeding en gezondheid

20 mei 2016 @ 18:30 - 21:00

€33

Sorry, volgeboekt! Wellicht wil je op 4 juni aanschuiven?

Let Food Be Your Medicine and Medicine Be Your Food (Hippocrates, zo’n 2000 jaar geleden)

De relatie voeding en gezondheid ligt zo voor de hand en houdt de mensheid bezig zo lang als de mens leeft. Op Tuinderij de Es houden we van lekker eten en telen we groente en fruit die ook gezond en duurzaam is. Deze avond gaan we lekker eten met extra aandacht voor het thema voeding en gezondheid. We hebben Jan van Hulsbergen bereid gevonden om zijn visie te geven op dit thema. Jan heeft zich verdiept in de relatie biologisch/puur voedsel en gezondheid en kan daar heel boeiend over vertellen. We starten met een korte rondleiding door de schitterende tuinderij door de tuinders Bart Pijnenburg en Daniella de Winter. Tijdens het voorgerecht zal Jan zijn inleiding houden. Rick Hagenaar van de Groene Geur is deze avond de kok. Hij zal een 3 gangen maaltijd maken, uiteraard met de ingredienten van de tuinderij en gebaseerd op de principes van het verhaal van Jan.

Kosten voor deze avond zijn 33 euro per persoon. Eventuele drankjes worden apart afgerekend. Opgeven via info@tuindees.nl

1505 aanschuif2

Gegevens

Datum:
20 mei 2016
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€33

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie