Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Carmen Underwater !Cancelled! Afgelast op bevel van de gemeente Haaren!

9 augustus 2017 @ 20:00 - 22:00

Gratis

Vandaag (8/8) ontvingen wij een telefoontje van de afdeling handhaving van de gemeente Haaren met de mededeling dat het ons niet is toegestaan dit concert plaats te laten vinden. Wij hebben daarom direct naar een geschikte locatie (buiten de gemeente Haaren) gezocht en gevonden. Mocht u toch willen komen, bel dan even met Bart voor de coordinaten. Excuses voor deze overlast.

Wij zijn zeer ontstemd over de houding van de gemeente en zullen dit zsm opvolgen.

Een zeer bijzonder huiskamerconcert in onze Tuinkamer (bij mooi weer buiten). Carmen toert door Europa en via via is het ons mogelijk gemaakt haar te contracteren voor een intiem concert.

We are very honoured by the visit of Carmen to our farm for an intimate private concert. Carmen is touring Europe. We feel very priviliged Carmen is willing to host a concert in our ‘Tuinkamer’. Free entrance; full=full. Be on time!

Een bijzonder concert in de Tuinkamer van Tuinderij de Es in Haaren op woensdagavond 9 augustus. Carmen toert door Europa en wij zijn zeer vereerd met de komst van de charmante songwriter naar Haaren. Zij heeft een prachtige stem en onbeperkte energie. De toegang tot het concert is gratis, een bijdrage in de pet is welkom.

De liedjes van Carmen vertellen over herinneringen, relaties en tastbaar geluk, waardoor de luisteraar onvoorwaardelijk in een levendige, emotionele en harmonieuze wereld wordt gedompeld. Het is een mix van pop en onschuld, van kracht en kwetsbaarheid die haar liefde voor muziek authentiek maakt. Met haar Frankische wortels in haar hart heeft Carmen sinds 2003 in Berlijn gewoond en gewerkt. Hier ontdekte ze haar passie voor de piano en heeft ze haar eigen muziek geschreven. Ze heeft meer dan 20 jaar podiumervaring verzameld, tal van albums met voormalige bands en talloze concerten. Zij heeft gespeeld met veel bekende muzikanten. Na de release van twee Carmen Underwater EP’s en de winnaar van de juryprijs in het 1ste Berlijnse Songfestival in 2014 met haar liedje ‘Stay’, nam ze wat tijd om te wennen aan haar pasgeboren zoon. Maar muziek is altijd in Carmen’s hart geweest; Ze is teruggekeerd naar songwriting en haar nieuwe werk weerspiegelt haar recente levenservaringen.

 

 

Gegevens

Datum:
9 augustus 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie