Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Permacultuur en je moestuin

1 april 2017 - 2 april 2017

€145

Moestuin starten? Interesse in Permacultuur? Deze tweedaagse moestuincursus geeft je inzicht in wat je moet doen en wat je nodig hebt om in 2017 te smullen van je eigen tuin, balkon, dak of vensterbank. Deze cursus wordt gegeven door de inspirerende Martijn Ballemans van Puur Permacultuur. Je ontmoet mensen met soortgelijke plannen en we ruilen zaden en plantjes met elkaar. Je gaat naar huis met een flinke hoeveelheid basiskennis en een eigengemaakt teeltplan, actieplan en een wormencompostbak om meteen te kunnen beginnen.

Natuurlijk leren

De moestuincursus staat bekend om de grote verscheidenheid aan werkvormen, een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, de prettige sfeer en concrete leeropbrengst. Veel  inspiratie en plezier! … en elke cursusdag een heerlijke lunch.

Meer informatie en opgeven via de site van PUUR Permacultuur

100% gegarandeerd onbespoten, biologisch en met liefde verbouwd voedsel voor een lage prijs? Natuurlijk… uit eigen tuin!
In deze cursus van twee dagen  leer je alles wat je moet weten om te beginnen met het verbouwen van je eigen voedsel.

Gegevens

Begin:
1 april 2017
Einde:
2 april 2017
Kosten:
€145
Site:
http://www.puurpermacultuur.nl/cursussen/moestuincursus-permacultuur/

Organisator

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie