Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koken met de tuinders (moederdaglunch)

9 mei 2021 @ 17:30 - 20:30

€35

Leuk voor ma: door de tuin struinen, oogst de groente van het seizoen en daarna samen aan de slag in de keuken met deze krakend verse knisperende groente.

Samen plukken, oogsten in de biologische tuinderij en direct er mee aan de slag in de keuken van de Tuinkamer. Co-creatie met groente, een gezellige avond en een heerlijk 3 gangen maaltijd.

De keukenbrigade, u dus, staat onder leiding van tuindersechtpaar Bart en Daniëlla, die ook de rondleiding zullen verzorgen. Op de tuinderij worden meer dan 100 soorten biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen geteeld. De esgronden van Tuinderij de Es worden al sinds 1981 biologisch beteeld; vrij uniek in Nederland. De tuinderij teelt diverse gewassen die we over de jaren op smaak hebben geselecteerd. Verder worden vruchten pas geplukt als ze echt rijp zijn, en dat proef je! Regelmatig organiseert de tuinderij aanschuifdiners onder leiding van een kok.

We bereiden de maaltijd samen; we starten om 17.30. Rond 18 uur een rondgang door de tuinderij. Alle gasten geven samen vorm aan het feestelijke diner door elkaar te inspireren en samen te koken. En het daarna uiteraard op te eten aan lange tafels met de andere koks. Laat u verassen door elkaars tips en tricks en kom vooral genieten van de smaken van het seizoen. De kosten voor de rondleiding, kookworkshop en 3 gangen maaltijd zijn slechts 35 euro per persoon. Drankjes worden apart afgerekend. Inschrijven kan via een mailtje met opgave van datum en aantal personen naar info@tuindees.nl

Gegevens

Datum:
9 mei 2021
Tijd:
17:30 - 20:30
Kosten:
€35

Organisator

Tuinderij de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie