Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koken met de Tuinders

30 mei 2020 @ 17:30 - 20:30

Samen plukken, oogsten in de biologische tuinderij en direct er mee aan de slag in de keuken van de Tuinkamer. Co-creatie met groente, een gezellige avond en een heerlijk 3 gangen maaltijd. Het is een nieuw concept van Tuinderij de Es in Haaren. Op zaterdagavond 30 mei mogen 20 hulpkoks mee doen. 

De keukenbrigade, u dus, staat onder leiding van tuindersechtpaar Bart en Daniëlla, die ook de rondleiding zullen verzorgen. Op de tuinderij worden meer dan 100 soorten biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen geteeld. De grond wordt al sinds 1981 biologisch beteeld; vrij uniek in Nederland. De tuinderij teelt diverse gewassen die we over de jaren op smaak hebben geselecteerd. Verder worden vruchten pas geplukt als ze echt rijp zijn, en dat proef je! Regelmatig organiseert de tuinderij aanschuifdiners onder leiding van een kok.

We bereiden de maaltijd samen; we starten om 17.30. Rond 18 uur een rondgang door de tuinderij. Alle gasten geven samen vorm aan het feestelijke diner door elkaar te inspireren en samen te koken. En het daarna uiteraard op te eten aan lange tafels met de andere koks. Laat u verassen door elkaars tips en tricks en kom vooral genieten van de smaken van het seizoen. De kosten voor de rondleiding, kookworkshop en 3 gangen maaltijd zijn slechts 30 euro per persoon. Inschrijven kan via een mailtje naar info@tuindees.nl

Gegevens

Datum:
30 mei 2020
Tijd:
17:30 - 20:30

Organisator

Tuinderij de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie