Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mens en aarde cursus: Leven en tuinieren vanuit verbondenheid met de aarde

23 oktober 2014 @ 19:30 - 22:00

Hoe voelt het als je deze maand in de natuur of de tuin ben? Wat betekent voor jou de uitspraak: mens en aarde zijn een? Is het mogelijk om te communiceren met de levende natuur. We gaan drie seizoenen op zoek naar verbinding en samenwerking met de aarde en de natuur. De bijeenkomsten zijn voor iedereen die zich verbonden voelt met de natuur en tuinieren en voelt dat er meer is dan wat zichtbaar is. We beginnen de avonden met een kort verhaal van Ben Eskes over het leven in de tuin in de maand dat we samenkomen. We vervolgens met een geleide meditatie in het hart van deze cirkelvormige moestuin, waarna we onze ervaringen delen. Afhankelijk van de avond zullen er onderdelen toegevoegd worden. Onderdeel van de cyclus is het maandelijks samenwerken in de Tuin de Es en/of actief zijn in de eigen tuin of de natuur.

Bij de start van iedere maancyclus, dus rond nieuwe maan is er een bijeenkomst. • Woensdag 24 september 19.30, • Donderdag 23 oktober 19.30, • Zaterdag 22 november 13.30 • Zaterdag 21 december 19.30 midwinter • Data 2015 worden later vastgesteld

Kosten: €5 per keer voor de onkosten van de  tuin de Es en een vrije bijdrage naar wat de bijeenkomsten  je schenken. Ervaring is niet nodig.

Kledingadvies: warm en droog genoeg om een uurtje buiten te zitten, bij echte regen gaan we naar binnen.
We zorgen zelf voor thee en een koekje.

Vragen en opgave: ron.lazaroms@gmail.com, 06 44504845

 

volle maan

Gegevens

Datum:
23 oktober 2014
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie