Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WiedWeekend; inspanning en ontspanning

4 juli 2015 @ 09:30 - 5 juli 2015 @ 17:00

Wiedweekend; het gezelligste weekend op de mooie Tuinderij de Es. Schoffelen, planten maar ook samen lekker eten, kampvuurtje en mijmeren in je tentje bij zonsopgang. Je gaat lekker je eigen gang, een eindje wandelen of je buffelt nog door even door. Kosten voor eten en drinken worden gedeeld.

Wie wil kan werken op zaterdag en zondag van ongeveer 10 tot 17, uiteraard onderbroken door een lekkere luie lunch en voldoende versnapperingen en vocht. Daniella doet af en toe en yogasessie voor de liefhebbers zodat de spieren weer wat kunnen oprekken. Zaterdagavond natuurlijk een lekker kampvuurtje.

Als je het leuk vind, kun je vrijdagavond je tent al opzetten en je eerste nacht in de stille tuin doorbrengen. Als kamperen niet jouw ding is terwijl de rest van het weekend je wel aanspreekt dan kun je overnachten in het Bed & Breakfast D’n Deel vlak naast tuin de Es of bij de Bergkristal vlak buiten het dorp.

Meedoen? Meld je aan door een mail te sturen naar info@tuindees.nl met als onderwerp ‘Wiedweekend’. Je kan dan bijvoorbeeld ook vermelden; met hoeveel mensen je komt, een of 2 dagen meedoet, of je overnacht en wat jij eventueel wilt inbrengen in het programma. We zijn benieuwd!

2013 lunch in de boomgaard klcacoon

Gegevens

Begin:
4 juli 2015 @ 09:30
Einde:
5 juli 2015 @ 17:00

Organisator

Tuinderij de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie