Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moestuincursus, the permaculture way

6 april 2019 - 7 april 2019

€145

Moestuincursus voor beginners en gevorderden

Moestuin starten? Deze tweedaagse moestuincursus geeft je inzicht in wat je moet doen en wat je nodig hebt om in 2018 te smullen van je eigen tuin, balkon, dak of vensterbank. Je ontmoet mensen met soortgelijke plannen en we ruilen zaden en plantjes met elkaar. Je gaat naar huis met een flinke hoeveelheid basiskennis en een eigengemaakt teeltplan, actieplan en een wormencompostbak om meteen te kunnen beginnen.

Natuurlijk leren

De moestuincursus staat bekend om de grote verscheidenheid aan werkvormen, een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, de prettige sfeer en concrete leeropbrengst. Veel  inspiratie en plezier … en elke cursusdag een heerlijke lunch. Een cursusdag bij PUUR Permacultuur geeft energie!

Je ontvangt bruikbare handouts, er zijn tal van inspirerende boeken die je in kunt kijken, ontwerpmaterialen worden verzorgd en de rondleiding op de biologische tuinderij laat zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Begin:
6 april 2019
Einde:
7 april 2019
Kosten:
€145
Site:
https://www.puurpermacultuur.nl/cursussen/moestuincursus-permacultuur/

Organisator

Puur Permacultuur
E-mail
puurpermacultuur@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie