Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Dag Zorgtuinderij

3 juni 2023 @ 12:00 - 16:00

U bent van harte welkom voor onze open dag. In een relaxte sfeer ontvangen we het netwerk van onze deelnemers en mensen met interesse in de zorg die wij bieden. In 2022 is het kwaliteitskader van de zorglandbouw vastgesteld, wij geven graag een toelichting wat dat in onze dagelijkse praktijk betekent. Proef van het lekkers recht van het land, geniet van de groene ruimte op de schitterende tuinderij. Doelgroepen van Zorgtuinderij de Es is haren zijn mensen met beginnende dementie en mensen met een psychiatrische aandoening. We zijn open op zaterdagmiddag 3 juni van 12 tot 16 uur. U vindt de tuinderij op het adres Eind 19c in Haaren.

Lekker buiten zijn

Op zaterdag 3 juni stellen zorgboeren in heel Nederland hun erf open tijdens de Open dag van de Zorglandbouw. Zorgboeren aangesloten bij de Federatie Landbouw en Zorg werken met het Kwaliteitskader voor de zorglandbouw én hebben allemaal een keurmerk. In het kwaliteitskader zijn de kernwaarden van de zorglandbouw vastgelegd, zoals Ik word gezien en gehoord, Ik beweeg veel, Er is ruimte en ik kan veel buiten zijn of Ik kan kiezen uit nuttig werk. Ze vallen allemaal onder de kernwoorden Samen, Buiten en Gewoon. Op zorgboerderijen staan deze kernwaarden voor de deelnemers centraal. De persoonlijke aandacht, het buiten zijn, de dieren en de moestuin zorgen dat mensen zich verbonden en waardig voelen, wat voor heel veel deelnemers fijn en helend is.

Gegevens

Datum:
3 juni 2023
Tijd:
12:00 - 16:00

Organisator

Tuin de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie