Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop van Bodem tot Bord

mei 12 @ 10:00 - 14:00

€97

“Creëer een echte seizoensmaaltijd, met zelf geplukte eetbare wilde planten, groenten van het land én samen koken!”

In deze unieke beleef- en kookworkshop draait het om het totaalplaatje: zelf je eigen maaltijd bij elkaar plukken en oogsten, samen smakelijke gerechten koken en al dit heerlijks, vers van het land en uit het seizoen gezamenlijk opeten.

Van bodem tot bord

In de biologische Tuin De Es gaan we op zoek naar de ingrediënten van onze recepten. We oogsten daarbij niet alleen wat er op dat moment groeit aan groenten, maar we gaan ook het pad af op zoek naar eetbare wilde planten en kruiden. Dit voegt een unieke smaak toe aan onze maaltijd.

Met deze eetbare wilde planten brengen we letterlijk de natuur naar je bord, met volop gezonde voedingsstoffen om je lichaam te voeden, te reinigen en je immuunsysteem een boost te geven.

want de krachtigste planten groeien in het wild.

Elia Breedveld en Hilde Spitters van Studio Bewust Bloeien nemen je mee op deze beleving. Samen gaan we smakelijke seizoensgerechten maken in de complete keuken en gezellige huiskamer van de tuinderij.

Meer over Elia: Elia neemt je weer mee naar verwonderen, door je met andere ogen naar de natuur te laten kijken en wat zij ons biedt. Tijdens het oogsten en bereiden vertelt ze je alles over de eetbare wilde planten. Waarom ze zo goed voor je zijn, wat ze voor je lichaam kunnen betekenen. Ze vertelt je graag allerlei interessante weetjes en verhalen over vroegere gebruiken rondom deze planten.

Meer over Hilde: Wat voorop staat bij Hilde is verbinding – met jezelf, met elkaar en met de natuur. Door met aandacht te koken zul je merken dat je creativiteit gaat groeien en je in alle rust en gezelligheid een maaltijd kunt bereiden.

Reserveer je plekje voor de beleef- en kookworkshop

en ervaar zelf hoe makkelijk en smakelijk het is om met seizoensgroenten van het land en eetbare wilde planten gerechten te maken. Zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan met de planten waar je over geleerd hebt.

Praktische informatie

Wanneer: zondag 12 mei. Het is dan Moederdag. Kom gezellig samen met je moeder, vriend of vriendin, collega, of kom met jezelf. Je bent welkom.

Prijs: 97 euro per persoon.

Vroegboekkorting: tot 12 april betaal je slechts 85 euro!

We hebben plek voor maximaal 12 personen

Aanmelden: Stuur een mailtje naar hilde@bewustbloeien.nl met het onderwerp: Aanmelding workshop 12 mei

download de flyer

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€97

Locatie

Tuin de Es
Eind 19c
Haaren, Noord-Brabant 5076 TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie