Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koken met de Tuinders (lunch)

14 augustus 2022 @ 12:00 - 16:00

€40

Samen plukken, menu samenstellen, koken en heerlijk eten; dat is de beproefde DIY formule. Aan de slag in de ruime keuken van onze Tuinkamer en eventueel op open vuur met deze krakend verse knisperende biologische groente. Co-creatie met groente, een gezellige middag en een heerlijk 3 gangen maaltijd.

Op de mooie zwarte esgronden van tuinderij telen we meer dan 80 soorten biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen, al ruim 40 jaar! Wij selecteren de rassen op smaak en plukken de vruchten en vruchtgroente pas als ze echt rijp zijn.

We bereiden de maaltijd samen; we starten met een koffie of een drankje en een amuse. Rond 12.30 uur een rondgang door de tuinderij. Alle gasten geven samen vorm aan de feestelijke maaltijd door elkaar te inspireren en samen te koken. Onze boerderijwinkel wordt even de voorraadkast voor eventuele extra ingrediënten. Daarna uiteraard samen eten aan lange tafels met de andere koks. Laat u verrassen door elkaars tips en tricks en kom vooral genieten van de smaken van het seizoen en de mooie tuinderij. De kosten voor de rondleiding, kookworkshop en 3 gangen maaltijd zijn slechts 40 euro per persoon. Drankjes worden apart afgerekend.

Koop je tickets via deze link.

Nog vragen? info@tuindees.nl

TIP: Koken met de Tuinders is ook te boeken als arrangement voor jouw gezelschap!

Een impressie van eerdere edities:

Gegevens

Datum:
14 augustus 2022
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
€40

Organisator

Tuinderij de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie