Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koken met de Tuinders voor leden Slow Food

16 juli 2022 @ 16:30 - 21:00

€35

Samen plukken, menu samenstellen, koken en heerlijk eten; dat is de beproefde DIY formule. Aan de slag in de ruime keuken van onze Tuinkamer en eventueel op open vuur met deze krakend verse knisperende biologische groente. Co-creatie met groente, een gezellige avond en een heerlijk 3 gangen maaltijd. Op 9 juli gaan we aan de gang met leden van Slow Food. Je kan ook meedoen als je geen lid bent en eens kennis wil maken met deze foodies.

Op de mooie zwarte esgronden van tuinderij telen we meer dan 80 soorten biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen, al ruim 40 jaar! Wij selecteren de rassen op smaak en plukken de vruchtgroente pas als ze echt rijp zijn.

We bereiden de maaltijd samen; we starten om 17.30 met een drankje en een amuse. Rond 18 uur een rondgang door de tuinderij. Alle gasten geven samen vorm aan het feestelijke diner door elkaar te inspireren en samen te koken. Onze boerderijwinkel wordt even voorraadkast voor eventuele extra ingrediënten. En het daarna uiteraard op te eten aan lange tafels met de andere koks. Laat u verassen door elkaars tips en tricks en kom vooral genieten van de smaken van het seizoen. Drankjes worden apart afgerekend. Leden slow food betalen 32,50, niet-leden doen mee voor 35 euro.

je koopt je kaartjes via de site van Slow Food Brabant.

TIP: Koken met de Tuinders is ook te boeken als arrangement voor jouw gezelschap!

Een impressie van eerdere edities:

Gegevens

Datum:
16 juli 2022
Tijd:
16:30 - 21:00
Kosten:
€35

Organisatoren

Slow Food
Tuinderij de Es

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie