Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst Tuin de Es en Natuurlijk Tomaat (voor telers en tuinders)

9 oktober 2023 @ 10:00 - 17:00

Als onderdeel van de Landelijke Demodag zetten twee collega demo-bedrijven hun deuren open voor een netwerkdag voor telers, tuinders en boeren. Dit zijn Tuin de Es (biologische groenteteelt) in Haaren en Natuurlijk Tomaat (kasteelt plus voedselbos) in Dongen. In de ochtend is er een rondgang over de Tuin de Es plus een workshop door Nikki Daniëls van de compostkeuken, waarbij je via een microscoop met camera van een aantal verschillende monsters de bodemorganismen bekijkt en leert van een aantal bodemprocessen. Na een heerlijke lunch met verse producten, vertrekken we (eigen vervoer) naar Dongen voor een bezoek aan Natuurlijk Tomaat. De meeste Demobedrijven zetten deze dag hun deuren open.

startlocatie: Tuin de Es, Eind 19c in Haaren (ochtend) | na de lunch (met eigen vervoer) naar Natuurlijk Tomaat in Dongen (middag)

Maandag 9 oktober 2023 vanaf 10u (bijwonen een gedeelte van het programma is ook mogelijk)

Aanmelden: Vooraf inschrijven is vereist. Deelname is kosteloos. Meer informatie op de website.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie