Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oogstfeest

14 augustus 2021 @ 16:30 - 21:30

€77,50

We verzorgen in samenwerking met de Lekkere Man een heerlijk viergangenmenu tussen de gewassen. Een walking diner van perceel naar perceel waarbij je de groente proeft op de plek waar die groeit. Een rondleiding en proeverij in één dus, met bijpassende dranken per gang. Bij de gangen krijg je toelichting door de tuinders (Bart en Daniëlla) en/of de chef Jorn; over de grond waar dit speciale gewas groeit, waarom de tuinders er trots op zijn, hoe het is bereid en welke bijzondere drankcombinaties we serveren!

Elk half uur start de wandeling, steeds voor een nieuwe groep. We creëren een heerlijk intieme setting. Na het menu is er de mogelijkheid om in de Tuinkamer na te kletsen met een lekker drankje of kopje koffie. Maak je eigen groep of sluit je aan bij een tijdslot, koop je tickets via https://www.delekkereman.nl/product-page/oogstfeest

 

Gegevens

Datum:
14 augustus 2021
Tijd:
16:30 - 21:30
Kosten:
€77,50
Site:
https://www.delekkereman.nl/product-page/oogstfeest

Organisator

De Lekkere Man
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie