Meewerkdagen 18 mei en 15 juni

Zin om een dagje te klussen op de tuin? De tuin ligt er nu mooi bij. Her er der moet nog wel opgeruimd en gewied worden en enkele bloemenborders hebben wat liefde en aandacht nodig. Zo zorgen we er samen voor dat de tuinderij er tiptop uitziet voor de open dag op 23 juni. Zin om te helpen? We werken van 10 tot 16 uur; wij zorgen uiteraard voor een lekker lunch. Van harte welkom. Meld je aan via een reply op deze post of via tuindees@gmail.com

2013-05 tuin in bloei2

nldoet13 hamer

1 gedachte over “Meewerkdagen 18 mei en 15 juni”

  1. Ik ben er morgen om 10 uur bij, maar ik blijf niet de hele dag. Zo rond 14 uur stap ik op en ga ik thuis ook nog even flink in de eigen tuin zevenblad wieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *