Sponsor een Jeu de Boulebaan

De deelnemers van Zorgtuinderij de Es, ouderen met een hulpvraag, spelen graag een spelletje Jeu de Boule. Bedrijven kunnen nu de aanleg van een Jeu de Boulebaan sponsoren. Als tegenprestatie mogen zij deze zomer een leuk uitje voor het personeel in het vooruitzicht stellen. Geen grote bedragen beschikbaar? Je mag ook je handen uit de mouwen steken op NL doet op zaterdag 14 maart om alvast het zand uit te graven en weg te kruien.

De grote wens van de deelnemers, vrijwilligers en medewerkers is een echte Jeu de Boulebaan, met een zitje. De zorgtuinderij zit echter nog wel met een gat in de begroting van 2200 euro. Vandaar het idee om sponsors te betrekken. In ruil voor een bijdrage in geld kunnen wij een VIP arrangement op maat maken voor een groep mensen. Dat omvat in ieder geval een ontvangst, rondleiding over de bijzonder tuinderij en een mooie maaltijd op basis van de oogst van de dag. Of wellicht ben je op zoek naar een originele plek voor een hei-sessie met je groep? We horen graag van je eigen idee hierbij en we komen vast tot een leuke deal die voor beide partijen interessant is. Voor meer informatie en uw suggesties kunt u mailen met info@tuindees.nl

Meer informatie over NL doet op 14 maart en om je op te geven ga je naar de site van NL doet; www.nldoet.nl, zoek de klus op postcode 5076TD, en geef je op.

Zorgtuinderij de Es ligt aan de dorpsrand van Haaren en begeleidt mensen met een hulpvraag. Op de tuinderij telen we biologische groente die we aan huis verkopen. We hebben 3 doelgroepen; ouderen, psychiatrie en burn-out/arbeidsre-integratie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *