Wat staat er op de rol?

Zelf aan de slag met onze groente in de Tuinkamer of laat je je verwennen en/of inspireren door een van onze koks? Verder: interessante workshops en gezellige events. Doe je mee? Welkom op Tuin de Es!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koken met de Tuinders

1 oktober 2022 @ 17:30 - 21:00

€40

Samen plukken, menu samenstellen, koken en heerlijk eten; dat is de beproefde DIY formule. Aan de slag in de ruime keuken van onze Tuinkamer en eventueel op open vuur met deze krakend verse knisperende biologische groente. Co-creatie met groente, een gezellige avond en een heerlijk 3 gangen maaltijd.

Op de mooie zwarte esgronden van tuinderij telen we meer dan 80 soorten biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen, al ruim 40 jaar! Wij selecteren de rassen op smaak en plukken de vruchtgroente pas als ze echt rijp zijn.

We bereiden de maaltijd samen; we starten om 17.30 met een drankje en een amuse. Rond 18 uur een rondgang door de tuinderij. Alle gasten geven samen vorm aan het feestelijke diner door elkaar te inspireren en samen te koken. Onze boerderijwinkel wordt even voorraadkast voor eventuele extra ingrediënten. En het daarna uiteraard op te eten aan lange tafels met de andere koks. Laat u verrassen door elkaars tips en tricks en kom vooral genieten van de smaken van het seizoen. De kosten voor de rondleiding, kookworkshop en 3 gangen maaltijd zijn slechts 40 euro per persoon. Drankjes worden apart afgerekend.

U koopt uw tickets via deze link.

Meer info vraagt u via info@tuindees.nl

TIP: Koken met de Tuinders is ook te boeken als arrangement voor jouw gezelschap!

Een impressie van eerdere edities

Gegevens

Datum:
1 oktober 2022
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
€40

Organisator

Tuinderij de Es
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuinderij de Es
Eind 19c
Haaren, 5076TD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie