Intervisie

Op een avond in maart zaten een aantal tuinders samen voor intervisie met ondersteuning van een procesbegeleider. Ieder kon een eigen, op dat moment meest voorname, vraag in brengen. Zoals waar je qua bodem(beheer) tegenaan loopt en niet goed uit komt, waarover je meer wilt leren en waarbij je ondersteuning van collega’s op prijs stelt. Vervolgens vond met elkaar in een aantal stappen een verdieping plaats, wat leidde tot tips om mee aan de slag te gaan.

Loop jij ook regelmatig tegen vraagstukken aan waarbij wat hulp handig is om inzichten te krijgen en te bepalen welke aanpak voor jou het beste kan werken? Meld je dan vrijblijvend aan via het aanmeldformulier en je wordt geïnformeerd over de mogelijkheden om in het najaar bij de intervisie-groep aan te sluiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *