Portiehoudersdag
Tuinderij de Es Eind 19c, Haaren, Nederlandbesloten dag voor portiehouders van Tuin de Es
besloten dag voor portiehouders van Tuin de Es
Vandaag hebben we een pop-up Tuincafé. Kom genieten van onze huisgemaakte taarten en heerlijke kruidenthee van het Kruidenrijk en natuurlijke verse kruidenthee zoals verveine uit onze eigen tuin. Het wordt […]
(voor de NL versie even omlaag scrollen.... NB: de workshop wordt in engels gegeven) Miso is a traditional Japanese fermented condiment made from soy beans, salt, and grains (wheat, rice, […]
Kom lang bij het het Pop-up Tuincafé tijdens de Ontmoet de Boer Dag op 12 oktober! Na de gezelligheid van ons eerste pop-up Tuincafé op 28 september, organiseren we op […]
Voor iedereen die (h)eerlijk & (bio)logisch wil koken en meer energie uit voeding wil halen Wil je leren koken met de groentes van het seizoen? Wil je meer energie uit […]
Deze winter weer 2 kei-goeie films over landbouw en voedsel. We beginnen op dinsdag 10 december met de monumentale film Vogels kan je niet melken. De film geeft een prachtig […]
Op dinsdag 4 februari nodigen we je uit voor een filmavond met de vertoning van de documentaire De Onderstroom in Tiliander, Oisterwijk. Deze bijzondere film geeft een kijkje in het […]
Kookworkshop: Creatief koken met seizoensproducten (English below) Heb je weleens gekookt met wat het seizoen je brengt, zonder een vast recept, maar met pure, verse ingrediënten? Tijdens de kookworkshop 'Creatief […]
De tweedaagse moestuin cursus van Martijn Ballemans van Puur Permacultuur geeft je inzicht in wat je moet doen en wat je nodig hebt om te smullen van je eigen tuin, balkon, […]
exclusief voor portiehouders van Tuin de Es