stage gezocht

Tuinderij de Es mag zichzelf 3 jaar, 2022-2025, demonstratiebedrijf noemen. Het ministerie van Landbouw wil boeren en tuinders graag inspireren om duurzamer te werken. Eind 2021 heeft Tuinderij de Es een projectvoorstel ingediend en in april 2022 kregen we te horen dat ons projectvoorstel is goedgekeurd. Het doel van dit project is om minimaal 300 boeren en tuinders te inspireren om stappen te zetten naar een landbouw met minder uitstoot en meer biodiversiteit. 

Ben je boer of tuinder? Meld je hier aan om mee te doen aan een van onderstaande activiteiten of om op de hoogte te blijven.

Experiment resultaten

Tuinderij de Es mag zichzelf 3 jaar, 2022-2025, demonstratiebedrijf noemen. Het ministerie van Landbouw wil boeren en tuinders graag inspireren om duurzamer te werken. Eind 2021 heeft Tuinderij de Es een projectvoorstel ingediend en in april 2022 kregen we te horen dat ons projectvoorstel is goedgekeurd. Het doel van dit project is om minimaal 300 boeren en tuinders te inspireren om stappen te zetten naar een landbouw met minder uitstoot en meer biodiversiteit. 

Ben je boer of tuinder? Meld je hier aan om mee te doen aan een van onderstaande activiteiten of om op de hoogte te blijven.

Neem contact op

Tuinderij de Es mag zichzelf 3 jaar, 2022-2025, demonstratiebedrijf noemen. Het ministerie van Landbouw wil boeren en tuinders graag inspireren om duurzamer te werken. Eind 2021 heeft Tuinderij de Es een projectvoorstel ingediend en in april 2022 kregen we te horen dat ons projectvoorstel is goedgekeurd.